Hei,

Tervetuloa tutustumaan Optikon Oman uuteen verkkokauppaan!

Olemme uudistaneet sivustomme kokonaisuudessaan ja toivommekin, että sivut ja kauppa olisivat nyt entistäkin selkeämmät, kauniimmat ja helppokäyttöisemmät.

Heti Etusivulta löydät helposti Optikon Oma -puhdistusaineen ja Suutarin Oma -nahanhoitoaineen erilaiset käyttökohteet ja meidän vinkkimme tuotteiden käyttöön. Palaamme varmasti myös täällä blogin puolella vielä tarkemmin eri käyttökohteisiin ja listaamme parhaat vinkkimme ja ideamme. Kannattaa siis pysyä kuulolla!

Kauppa-sivulla pääset suoraan ostoksille ja tutustumaan hieman tarkemmin tuotteisiin ja tuotepaketteihin. Olemme koonneet kauppaamme edulliset tuotepaketit sillä ajatuksella, että jokaiseen käyttöön löytyisi sopiva paketti.

Tarinamme-osiossa on lyhyesti kerrottu Optikon Oma -tiimistä, tuotteiden synnystä ja taustoista yrityksen takana. Tällä sivulla pääset myös kurkkaamaan Facebook-aikajanaamme ja kuvia klikkaamalla voit helposti käydä tykkäämässä Facebook-sivustamme.

Ota yhteyttä -lomake löytyy ylävalikon oikeasta reunasta ja meidän toiveemme on, että se tulisi asiakkaidemme ahkeraan käyttöön. Otamme mielellämme vastaan palautetta niin sivustostamme, kaupastamme kuin tuotteistammekin ja helpoiten se käy tällä yhteydenottolomakkeella.

Olipa mukava, että vierailit uusilla sivuillamme, nähdään pian uudelleen!

Optikon Oma -tiimi